skipflaky

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

skipflaky last won the day on July 23 2018

skipflaky had the most liked content!

About skipflaky

  • Rank
    Level 1 Stud
  1. As a suggestion, it would be useful to have an additional toggle option in the Inventory Options on the a Set page to "Highlight Lost Parts". Perhaps since missing parts are red, owned parts are green, lost parts should be orange? Alternatively, instead of yet another toggle option, just extend the existing "Highlight Missing Parts" toggle to also highlight "Lost" parts (but in a different colour like orange)? And since it's related, perhaps either an additional toggle to "Hide Lost Parts" or, again, extend the existing "Hide Missing Parts" toggle to include "Lost" parts as well. (See attached) My personal preference would be to extend the existing "Missing Part" toggles to avoid more clutter in the Options menu, but I'm sure there will people who use the existing functions in a particular way which would get disrupted I actually assumed that this was how it worked from the start, because when you start out with not many sets, it effectively does. It's only once you get multiple sets with the same part that the difference between how "missing" and "lost" parts becomes apparent. I realise there is the "Lost Parts" view under the MY LEGO menu, but that's like an overall summary across all sets. I feel that a quick way of checking which parts are lost from a given set when checking it's inventory list would be useful.
  2. skipflaky

    Lost parts highlighting is inconsistent

    Oh, damn. I can't believe how many times I've looked at that and not realised that "missing" != "lost". It's clearly saying that it will highlight "missing" parts, not "lost" parts. Ok, consider this "not a bug" and I'll submit a suggestion to highlight "lost" parts as well. Thanks for pointing out my oversight!
  3. Hi, I'm not sure whether there might be a problem with highlighting "lost" parts on set inventory lists. For example, I have set 76044-1 (Clash of the Heroes), and I have two parts that I've tagged as "lost" - part # 43093 and part # 59900. I have configured my Inventory options to "highlight missing parts" and disabled "highlight parts you own". The problem is that the inventory only highlights 59900 (with a red border). If I enable "highlight parts you own", part 43093 is highlighted in green - as if I actually have it. Of course, I DO have lots of this part across other sets, but I don't actually have one for this particular set. Is the option to "highlight lost parts" perhaps not highlighting this part because I own it in other sets? I assumed it was supposed to highlight for whether it's missing from _this_ set? Is this a possible bug? Cheers
  4. skipflaky

    Please Report Any Missing Or Incorrect Sets Here

    Hi, sorry I cant submit a change req on the set yet, but there is a part with the wrong quantity in it: Set 70807-1: Metalbeards Duel, part id 53451: Barb Small (Helmet Horn). Has a qty of 1, but should be 8. There is also 1 spare, but that is identified ok.